Home

Welkom op de website van Rolfers Outdoor. Wilt u meer informatie over de arrangementen die wij aanbieden neem gerust een kijkje op de website. Wij kunnen uw een op maat pakket aanbieden die volledig voldoet aan al uw wensen en behoeften.

Chalet Verhuur

Op het terrein staat een uniek chalet die met de hand  is gemaakt , en opgebouwd uit echt rondhout. Het chalet is gezellig aangekleed met oudheden uit de veenstreek en heeft een eigen terras. Tevens is er een balkon aanwezig met uniek uitzicht waar men ’s avonds ongestoord van een drankje kunt genieten.  Het chalet is voorzien van een gezellige houtkachel .

Binnen heeft u een eigen bar, een grote eikenhouten tafel en een gezellige laagzit om de houtkachel.

U heeft de beschikking over een eigengemaakte BBQ waar u met een grote groep tot in de late uurtjes heerlijk van kunt genieten.

Teambuilding

 

Rolfers Outdoor levert voor elke groep een teambuilding op maat. In overleg
kan voor elke groep of familie een fietstocht of mountainbike tocht door bos en bovenveen  worden geregeld. Hierbij kunt U gebruik maken van de  aanwezige professionele  mountainbikes.

Tijdens deze tocht kunnen op verschillende locaties in de Nederlandse en Duitse grensstreek survival onderdelen worden ingepast. Dit kunnen
water of  land opdrachten zijn. En qua gradatie kan het variëren van  gezellig bezig zijn  tot fysieke uitputting.

Een ideale manier om elkaar op een geheel andere wijze te leren kennen! Het geheel zal begeleid worden door gecertificeerde klim-, duik- en sport instructeurs. Die u op een professionele manier zullen begeleiden.

Over ons

De camping met het boomstammen chalet is in zijn geheel te boeken voor bijvoorbeeld een familie of een groep vrienden.  Met tent, caravan of met camper staat u op een bijzondere plek met uitzicht over landerijen.

Het mooiste chalet van Nederland staat in Emmer-Compascuum! Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of advies op maat.

Contact

Bent u enthousiast geworden? Neem dan contact met ons doormiddel van het invullen van het onderstaande contactformulier. Wij zullen direct met u contact opnemen om al uw wensen te bespreken.

U mag ons altijd via de email contacten: info@rolfersoutdoor.nl